Wat is de levertijd?

Alle producten worden met de hand gemaakt, en dat kost tijd. We vinden het erg belangrijk, dat de banden/lijnen netjes zijn.
We kunnen daarom niet een vast levertijd aangeven, omdat je met verschillende bandjes (verschillende knooptechnieken)  te maken hebt. De ene periode is het ook drukker dan de andere, we doen ons best om u niet al te lang te laten wachten, maar nogmaals exact kunnen we het niet aangeven. 

 


Hoe meet ik de nek van mijn hond?

Gebruik een meetlint om er zeker van te zijn dat u de exacte afmetingen heeft. Uw huisdier is het beste op te meten vanuit een staande positie op een stabiele ondergrond.

Halsband

Gebruik een meetlint om de halsomvang van het dier op te meten. Meet de omtrek van de nek of het breedste gedeelte, dichtbij de schouders. Een halsband moet te allen tijde comfortabel zitten. Plaats tijdens het opmeten van de halsomvang daarom 2 vingers tussen de nek en het meetlint om er zeker van te zijn dat de halsband die u aanschaft niet te klein zal zijn. 

 


Kan ik zien wanneer mijn bestelling is verzonden?

Ja dat kunt u zien, wij versturen alle bestellingen met een Track & Trace code. Deze code krijgt u zodra wij de bestelling naar het postagentschap hebben gebracht. In het verleden zijn wij vaker pakketjes kwijt geraakt, vandaar wij alleen met deze code versturen. Mocht u aangeven dat dit niet per Track & Trace moet worden verstuurd dan zijn wij daarvoor niet verantwoordelijk. Wij kunnen u dan geen nieuw product kosteloos toesturen.  U kunt eventueel ook na afspraak de band op komen halen.


Kan ik mijn bestelling terugsturen als de halsband of lijn niet past?

Het meten van de halsband of lijn is voor uw verantwoording, wij kunnen daarom helaas geen banden of lijnen retour nemen, bij het niet juist doorgeven van de maat (nekomvang)  Uiteraard willen we gerust kijken, mocht er iets vermaakt moeten worden, en of dat dan ook mogelijk is.


Hoe onderhoud ik mijn tekenband?

Wij adviseren om de tekenkralen om de twee weken, af te spoelen met water en te laten drogen, wanneer deze wat smoezelig zijn geworden. Ook wanneer de hond met de band in zee is gegaan, de band/kralen even afspoelen met water.
Meer info over de tekenkralen, leest u hier