Complete set!

  nu eens weer wat gemaakt voor de wat kleinere hond. Het is een complete set, dus halsband & lijn. De basis van de halsband is Biothane (kleur beige), dat is de vervanger van leer. Daarover heen is Amerikaans Paracord gezet. De gesp, holonieten, luxe musketon & eindkapjes zijn zwart. De hondenlijn is ongeveer 1,60 excl. musketon, afgewerkt met zilverkleurige klavertjes vier. Maat halsband Turkoois is ca. 38,5 cm tot 42,5 cm Maat halsband Goldenrod is ca. 37,5 cm tot 41,5 cm Maat halsband Zwart is ca. 39 cm tot 42,5 cm Maat halsband Rood is ca. 38,5 tot 42,5 cm Breedte halsband ca 3 cm. Voor interesse graag via de e-mail: info@solid4dogs.nl Ik steun met het maken www.hurmesdierenthoes.nl www.Facebook.com/Collarfulldogs www.Solid4Dogs.nl Nb: Breekkracht van de musketon is 130 kg = De breeksterkte van een materiaal is de maximale hoeveelheid trekspannig die het materiaal kan weerstaan voordat het materiaal breekt of permanente vervorming vertoond. De breeksterkte is uitgedrukt in kilogram.

Lees meer »

SnoutSkins flyers

Flyers binnen gekregen, bij bestelling bij Collarfull Dogs krijgt u deze bijgevoegd. Zij maakt unieke telefoonboekjes en deze komen ten gunste van Stichting Djimba, die sinds 2010 opvang verzorgd voor oude, gehandicapte en mishandelde honden.Men ondersteunt en werkt samen met andere goede (dieren) doelen. Er zijn meer dan 1000 designs en zit er niets voor u bij dan kunt u altijd contact opnemen en dit bespreken om eventueel een ander ontwerp te laten designen.Bij bestelling bij Solid4Dogs krijgt u bij SnoutSins ook nog eens 10% korting!Solid4Dogs = Collarfull Dogs en Summer Halsbanden en Lijnen.

Lees meer »

Diesel

HET IS GOUD WAT ER BLINKT!De MLM-bullies hadden gevraagd of ik een halsband & lijn ter beschikking wilde stellen, vd dure operaties van een aantal bullen in hun opvang huis en natuurlijk wilde ik daar aan meewerken. Er werd een hoop geboden zo fantastisch en super van al die mensen. Uiteindelijk was Christoph de hoogste bieder en mocht hij zelf uitkiezen wat het zou worden.

Lees meer »

Telefoonkoord!

NIEUW!Cross Body, oftewel een telefoonkoord voor je mobieltje, gemaakt door SummeRR Halsbanden & Lijnen van soepel vetleder en Paracord. 

Lees meer »

Leren halsband met Paracord!

Deze halsbanden zijn gemaakt van 100% buffelleer. Een zijde van deze halsband is zacht en de andere zijde is glad en gepigmenteerd met een lichte glanzende afwerking. *Mineraal, plantaardig gelooid* 3,4 - 3,8 mm dik* Semi-aniline geverfd* 40 mm breed (exclusief nappa voering binnenkant)* Zadelsteek, Movi wade polyester word -  1 mm* Paracord type 3nb: momenteel hebben wij alleen nog een ledere mall tot onze beschikking om een 40 mm/4 cm brede halsbanden te maken.nb: op de foto de Rubber Tracer Webbing hondenlijn

Lees meer »

Halsband & lijn voor Jefke

Bulldog Jefke is opgevangen bij de MlM Bullies, hij kwam daar zwaar ondervoed aan, met een cherry-eye en een gebroken poot. Kortom deze banjer was zwaar verwaarloosd!!! Inmiddels heeft hij zijn operatie ondergaan en is op weg naar een betere gezondheid. Collarfull Dogs heeft een donatie gedaan aan MLM Bullies om zo geld bijeen te krijgen om deze bull te helpen. Door schenking van een Wen-D Leash (halsband met lijn) zo konden de mensen via Facebook daar op bieden. Er werd massaal geboden op dit artikel, dat was ongelofelijk. Degene die uiteindelijk het hoogste bod gaf waren Betty en haar man Jan Eric. En zo leuk daarbij gaven zij te kennen dat deze set voor Jefke mocht zijn.Op het Christmas Event van MLM Bullies konden ze deze dus overhandigen en direct bij Jefke omdoen.Jefke moet nog effies doorgroeien, want de set is nog te groot, maar dat komt vast helemaal goed, dankzij de goede zorgen van de MLM Bullies!

Lees meer »

Workshop leerbewerking!

Omdat wij ons zelf steeds meer willen verbeteren en nieuwe technieken willen leren, volgen wij diversen Workshops!Op 27 oktober hebben wij in Schijndel bij Helmy & Wendy een hondenlijn en een jacht gemaakt van PPM, gevlochten met Vetleer en getakeld met Paracord type 1. Om het leer te vlechten en te naaien, daarvoor gebruik je speciale leder gereedschap. Verder zijn er natuurlijke vele kleurtjes en combinaties te maken hierin.

Lees meer »

Fotowedstrijd!

Eigenaresse Inge won met een leuke foto van Freya de wedstrijd bij SOS Helping Dogs. Als prijs mocht zij een halsband laten maken bij Collarfull Dogs. Zo gezegd, zo gedaan de halsband heeft de kleuren Branch Bruin, Moss, Olive drab & Goud. Deze lieverd draagt de band met trots!

Lees meer »

Nieuw setje!

Voor hond Fantasy een setje gemaakt, halsband met gevlochten lijn daarbij. Als extraatje heb ik er nog wat lekkers bij gedaan en een kadootje van Fleece. Ook voor de eigenaresse natuurlijk een verrassing. Violet de andere hond (de zwarte/witte) heb ik natuurlijk ook niet vergeten. Voor haar had ik eerder wat gemaakt.

Lees meer »

Workshop

WORKSHOPOp 23 oktober 2022 gaan wij Collarfull Dogs & SummeRR Halsbanden & Lijnen weer een workshop volgen. Dit keer gaan wij een hondenlijn maken van PPM & leer. Het leer wordt op een leuke manier gevlochten aan de lijn. Eerder volgde wij een workshop leren halsbanden maken.

Lees meer »

Nieuwe lijnen bij Summer!

Nieuwe lijnen beschikbaar, kies uw kleur, kies de lengte, kies het beslag. Geheel zelf samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. Summer Halsbanden & Lijnen.

Lees meer »

Nieuwe snelle uitlaters!

Deze snelle uitlaters zijn gemaakt van een combinatie met PPM en Paracord. Het Paracord wordt om het PPM heen geknoopt, met als afwerking twee luxe koordbuizen en twee stegringen (kan ook met 1 stegring en een stoppertje van biothane. De koordbuizen en stegringen zijn verkrijgbaar in oa zwart, zilver, messing....Omdat er vele kleuren verkrijgbaar zijn in zowel PPM als Paracord kunt u kiezen voor een geheel eigen combinatie hiervan. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen met een kleuradvies!

Lees meer »

Etherische olie (Tekenwerend)

BESTE MENSEN!! - ***NIEUW***Nu de temperatuur weer omhoog gaat komen die vervelende teekjes weer tevoorschijn. U kunt daarvoor de natuurlijke anti-tekenband bestellen bij mij maar er is ook een product verkrijgbaar die gemaakt is van BIOLOGISCH eterische oliën.

Lees meer »

Nieuwe hondenlijnen

***NIEUW***Hondenlijn - Rubber Tracer Webbing. Lengte is zelf te bepalen en de kleuren die verkrijgbaar zijn in 25 mm, zijn blauw, rood, zwart, paars en groen. Ook zijn deze lijnen in 20 mm te verkrijgen, daarvan zijn de kleuren beperkt.

Lees meer »

Jachtlijn

Naast de simpele lijn met musketon, is het nu ook mogelijk een simpele jachtlijn te bestellen. In allerlei kleuren verkrijgbaar!

Lees meer »

Wedstrijd SOS Helping Dogs

Stichting SOS Helping Dogs had een wedstrijd uitgeschreven, "Wie maakt de leukste Kerstfoto van zijn hond?" De winnaar is geworden hondje Kiko, Collarfull Dogs mocht als prijs een mooie halsband maken voor deze banjer. Hij showt deze vol trots op de foto! Veel plezier ervan lieve banjer en bedankt SOS Helping Dogs, dat ik dit mocht maken.

Lees meer »

Nieuwe knoop

Nieuwe knoop, best een lastige omdat je met veel koordjes werkt en ook nog eens verschillende type, zoals type 2 en 3 en nog een waskoord en kraaltjes. Een uitzoekerij dat zeker, maar zoals u kunt zien lukt het al aardig door Summer Halsbanden en Lijnen, vooral ook mooi zijn de koele kleuren van deze halsband.

Lees meer »