De hoogste bieder!

HET IS GOUD WAT ER BLINKT!De MLM-bullies hadden gevraagd of ik een halsband & lijn ter beschikking wilde stellen, vd dure operaties van een aantal bullen in hun opvang huis en natuurlijk wilde ik daar aan meewerken. Er werd een hoop geboden zo fantastisch en super van al die mensen. Uiteindelijk was Christoph de hoogste bieder en mocht hij zelf uitkiezen wat het zou worden.

Lees meer »

Telefoonkoord!

NIEUW!Cross Body, oftewel een telefoonkoord voor je mobieltje, gemaakt door SummeRR Halsbanden & Lijnen van soepel vetleder en Paracord. 

Lees meer »

Leren halsband met Paracord!

Deze halsbanden zijn gemaakt van 100% buffelleer. Een zijde van deze halsband is zacht en de andere zijde is glad en gepigmenteerd met een lichte glanzende afwerking. *Mineraal, plantaardig gelooid* 3,4 - 3,8 mm dik* Semi-aniline geverfd* 40 mm breed (exclusief nappa voering binnenkant)* Zadelsteek, Movi wade polyester word -  1 mm* Paracord type 3nb: momenteel hebben wij alleen nog een ledere mall tot onze beschikking om een 40 mm/4 cm brede halsbanden te maken.nb: op de foto de Rubber Tracer Webbing hondenlijn

Lees meer »

Halsband & lijn voor Jefke

Bulldog Jefke is opgevangen bij de MlM Bullies, hij kwam daar zwaar ondervoed aan, met een cherry-eye en een gebroken poot. Kortom deze banjer was zwaar verwaarloosd!!! Inmiddels heeft hij zijn operatie ondergaan en is op weg naar een betere gezondheid. Collarfull Dogs heeft een donatie gedaan aan MLM Bullies om zo geld bijeen te krijgen om deze bull te helpen. Door schenking van een Wen-D Leash (halsband met lijn) zo konden de mensen via Facebook daar op bieden. Er werd massaal geboden op dit artikel, dat was ongelofelijk. Degene die uiteindelijk het hoogste bod gaf waren Betty en haar man Jan Eric. En zo leuk daarbij gaven zij te kennen dat deze set voor Jefke mocht zijn.Op het Christmas Event van MLM Bullies konden ze deze dus overhandigen en direct bij Jefke omdoen.Jefke moet nog effies doorgroeien, want de set is nog te groot, maar dat komt vast helemaal goed, dankzij de goede zorgen van de MLM Bullies!

Lees meer »

Workshop leerbewerking!

Omdat wij ons zelf steeds meer willen verbeteren en nieuwe technieken willen leren, volgen wij diversen Workshops!Op 27 oktober hebben wij in Schijndel bij Helmy & Wendy een hondenlijn en een jacht gemaakt van PPM, gevlochten met Vetleer en getakeld met Paracord type 1. Om het leer te vlechten en te naaien, daarvoor gebruik je speciale leder gereedschap. Verder zijn er natuurlijke vele kleurtjes en combinaties te maken hierin.

Lees meer »

Fotowedstrijd!

Eigenaresse Inge won met een leuke foto van Freya de wedstrijd bij SOS Helping Dogs. Als prijs mocht zij een halsband laten maken bij Collarfull Dogs. Zo gezegd, zo gedaan de halsband heeft de kleuren Branch Bruin, Moss, Olive drab & Goud. Deze lieverd draagt de band met trots!

Lees meer »

Nieuw setje!

Voor hond Fantasy een setje gemaakt, halsband met gevlochten lijn daarbij. Als extraatje heb ik er nog wat lekkers bij gedaan en een kadootje van Fleece. Ook voor de eigenaresse natuurlijk een verrassing. Violet de andere hond (de zwarte/witte) heb ik natuurlijk ook niet vergeten. Voor haar had ik eerder wat gemaakt.

Lees meer »

Workshop

WORKSHOPOp 23 oktober 2022 gaan wij Collarfull Dogs & SummeRR Halsbanden & Lijnen weer een workshop volgen. Dit keer gaan wij een hondenlijn maken van PPM & leer. Het leer wordt op een leuke manier gevlochten aan de lijn. Eerder volgde wij een workshop leren halsbanden maken.

Lees meer »

Nieuwe lijnen bij Summer!

Nieuwe lijnen beschikbaar, kies uw kleur, kies de lengte, kies het beslag. Geheel zelf samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden. Summer Halsbanden & Lijnen.

Lees meer »

Nieuwe snelle uitlaters!

Deze snelle uitlaters zijn gemaakt van een combinatie met PPM en Paracord. Het Paracord wordt om het PPM heen geknoopt, met als afwerking twee luxe koordbuizen en twee stegringen (kan ook met 1 stegring en een stoppertje van biothane. De koordbuizen en stegringen zijn verkrijgbaar in oa zwart, zilver, messing....Omdat er vele kleuren verkrijgbaar zijn in zowel PPM als Paracord kunt u kiezen voor een geheel eigen combinatie hiervan. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen met een kleuradvies!

Lees meer »

Etherische olie (Tekenwerend)

BESTE MENSEN!! - ***NIEUW***Nu de temperatuur weer omhoog gaat komen die vervelende teekjes weer tevoorschijn. U kunt daarvoor de natuurlijke anti-tekenband bestellen bij mij maar er is ook een product verkrijgbaar die gemaakt is van BIOLOGISCH eterische oliën.

Lees meer »

Nieuwe hondenlijnen

***NIEUW***Hondenlijn - Rubber Tracer Webbing. Lengte is zelf te bepalen en de kleuren die verkrijgbaar zijn in 25 mm, zijn blauw, rood, zwart, paars en groen. Ook zijn deze lijnen in 20 mm te verkrijgen, daarvan zijn de kleuren beperkt.

Lees meer »

Jachtlijn

Naast de simpele lijn met musketon, is het nu ook mogelijk een simpele jachtlijn te bestellen. In allerlei kleuren verkrijgbaar!

Lees meer »

Wedstrijd SOS Helping Dogs

Stichting SOS Helping Dogs had een wedstrijd uitgeschreven, "Wie maakt de leukste Kerstfoto van zijn hond?" De winnaar is geworden hondje Kiko, Collarfull Dogs mocht als prijs een mooie halsband maken voor deze banjer. Hij showt deze vol trots op de foto! Veel plezier ervan lieve banjer en bedankt SOS Helping Dogs, dat ik dit mocht maken.

Lees meer »

Nieuwe knoop

Nieuwe knoop, best een lastige omdat je met veel koordjes werkt en ook nog eens verschillende type, zoals type 2 en 3 en nog een waskoord en kraaltjes. Een uitzoekerij dat zeker, maar zoals u kunt zien lukt het al aardig door Summer Halsbanden en Lijnen, vooral ook mooi zijn de koele kleuren van deze halsband.

Lees meer »

Adapters (riempjes)

De biothane adapters (riempjes) voor bij de halsbanden worden nu zelf door ons gemaakt. Ook zijn hier halsbanden en  lijnen van te maken.Biothane is de vervanger van leer en is een zeer sterk materiaal. Neemt geen vocht op, schimmelt niet. Blijft flexibel bij koud weer. Geen onderhoud en makkelijk te reinigen, in vele kleuren beschikbaar.

Lees meer »

Workshop lederen halsband

Op 12 maart zullen wij Collarfull Dogs en Summer Halsbanden en Lijnen een workshop gaan volgen. Het betreft het maken van een lederen halsband (de basis) De bedoeling is dat wij dan uiteindelijk Paracord in het midden gaan vlechten en aan de binnenkant komt dan fleece, dat is lekker zacht voor de hond zijn nek. Paracord is zoals u weet in diversen kleuren te verkrijgen zo ook het Fleece. Het paracard kan worden gemengd met diversen kleurtjes of met een enkele kleur.Deze band heeft echt het Wauwww effect, dat zult u zeker vinden als u deze zult zien. Het komt er nu op aan dat wij goed gaan oefenen en uiteindelijk het leergereedschap gaan aanschaffen om deze mooie band te maken.*getoonde foto is niet het product.

Lees meer »

Speciale fluitkoord!

Een speciaal project  - Summer Halsbanden & Lijnen en Collarfull Dogs hebben samen, naar een idee van Summer, fluitkoorden gemaakt, voor een groep op de Hondenschool.Speciaal omdat deze is voor zien van een roze Pink Ribbon kraal. foto: hond Summer met fluitkoord met daaraan de fluit.

Lees meer »

Fleece speeltjes vd hond

Verkrijgbaar als gevlochten met knoop in het midden, de gedraaide floss (deze is kleiner), de gewone gevlochten en voor de Kerst, een speciale uitvoering! Foto's volgen nog.

Lees meer »

Keycords

Er zijn nu ook diversen Keycords/Fuitkoorden/of om pasje aan te hangen - verkrijgbaar, voorzien van o.a. kraal met zilverkleurig hondenvoetje.

Lees meer »

Jachtlijn

Naast de simpele lijn met musketon, is het nu ook mogelijk een simpele jachtlijn te bestellen. In allerlei kleuren mogelijk!te bestellen bij: Summer Halsbanden & Lijnen.

Lees meer »

Nieuwe kleuren PPM bij SummeRR

Bij SummeRR Halsbanden & Lijnen, zijn nieuwe kleuren PPM lijnen binnen gekomen. Van deze lijnen kunnen snelle uitlaters/jachtlijnen maar ook gewone lijnen en halsbanden worden gemaakt. Er is een ontzettend veel keuze in de kleuren, zowel basiskleuren als gemêleerde kleuren, vraagt u naar de mogelijkheden.

Lees meer »

PPM Lijnen

Nu ook verkrijgbaar, PPM lijnen voor bij de halsband van uw hond. Diversen kleuren verkrijgbaar, ook gemeleerd, de lijnen zijn afgewerkt met luxe clipmusketon.

Lees meer »

Gedeeltelijke renovatie halster

VOOR DEZE LIEVE BANJER...Heb ik een halster, gedeeltelijk "gerenoveerd" Was best lastig omdat ik het halster niet goed kon spannen op mijn plank. Wilde nog op de neusband, goudkleurige kraaltjes doen, maar stom..ik had deze al afgehecht, dus kon niet meer. Beginnersfoutje...haha..volgende keer komen ze er wel op.

Lees meer »

Heerlijk zomers!

Een gewone standaard lijn, in deze heerlijke zomerse kleurtjes. U kunt zelf de kleuren kiezen. Ook de afwerking met of zonder sliertjes alles is naar uw eigen wens samen te stellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.verkrijgbaar via SummeRR Halsbanden & Lijnen

Lees meer »

Prachtige set!

Gewone lijn, halsband met buckle..... Deze halsband gaan we afwerken zonder kralen. En dan voor de snelle ronde willen ze ook nog een jacht-lijn om deze prachtige set compleet te maken. SummeRR Halsbanden & Lijnen

Lees meer »

Nieuwe kleuren!!!

Er zijn nieuwe kleuren te verkrijgen in ons assortiment, we zijn er zelf helemaal weg van. Het geeft de halsband een zeer mooie & luxe uitstraling.

Lees meer »

Halsbandjes

HALSBANDJESEven iets anders, kwam deze tegen, vond ze zo ontzettend leuk, dat ik ze echt moest bestellen. Deze vrolijke honden halsbanden, met opdruk “ hondenvoetje” voor kleine hondjes! De sluiting is een breakaway en aan de band, zit ook een belletje. (niet hand gemaakt dus) Er zit ook een belletje aan, handig wanneer u slecht ziet en wilt weten waar de hond zich bevindt.

Lees meer »

Herkenning/Nestbandjes

HERKENNING/NESTBANDJES Hoe herkent het nieuwe baasje zijn of haar pup in het nest? Dit kan door deze bandjes, met elk een eigen kleur. Het is zacht, duurzaam en herbruikbaar, sluit dmv van een klittenbandje. (verkrijgbaar via Collarfull Dogs)In diversen kleuren verkrijgbaar en in geval van nood zo los te maken. Maat S: 10*200mm - voor pasgeboren tot twee weken Maat M: 10*300mm - voor 2 tot vier weken Maat L: 10*350mm - voor 4 tot zes weken

Lees meer »

Vandaag is ROOD!!.....

***Nieuw*** in de collectie, deze prachtige sprankelende rode kleuren! Hiermee zijn uiteraard prachtige lijnen en halsbanden te maken, voor uw hond.Meer informatie kunt u verkrijgen via: SummeRR Halsbanden & Lijnen

Lees meer »

SPINDEL AANGESCHAFT

ADAPTERS VD HONDEN HALSBANDENZoals jullie weten, maken wij Halsbanden, lijnen en Anti- tekenbanden voor honden. De halsbanden kunnen gemaakt worden met een adapter (riempje) zo is deze verstelbaar. Normaal worden deze besteld, maar in de toekomst hoeft dat straks niet meer.

Lees meer »

Jarige hond Zara

Vandaag is deze lieve banjer jarig en wat is er dan leuker dan een mooie zelfgemaakte halsband van SummeRR Halsbanden & Lijnen Van harte Gefeliciteerd mooie Zara en geniet van je nieuwe halsband

Lees meer »

Joep & Lola

Zij waren een van de eerste die een Tekenband kregen van hun eigenaresse Liesbeth. Het zijn twee heerlijk banjers en deze foto is zo leuk, dat ik heb gevraagd of ik deze mocht plaatsen. Beiden hebben dus een band om van Collarfull Dogs -  en nog steeds zie ik..haha....Staat jullie goed hoor lieverds!

Lees meer »

Workshop div. materialen oa leer

WORKSHOP - 5 OKTOBER 2020 & WEBSITE.Op deze dag gaan wij een gecombineerde Workshop volgen. Wij gaan halsbanden en riemen maken van verschillende materialen en waaronder leer. Wij hopen gauw u het resultaat te kunnen laten zien.

Lees meer »

Puppy Pakket

Nu ook puppy-pakketten, helemaal naar wens samenstellen. Dus krijgen jullie over een paar weekjes een pup en willen jullie geen standaard puppy-bandje, dan is dit echt iets voor jullie pup. Zelf de kleuren kiezen, kraaltjes of niet. Standaard lijn (ook geschikt voor de puppy-cursus) die je ook als de pup een grote hond is geworden gewoon kan blijven gebruiken. Em kralenband tegen teken en vlooien, zonder chemicaliën. Dan heb je een fantastische set. Welke je natuurlijk ook leuk cadeau kan doen!!! Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer »

Wedstrijd

*Wedstrijd is gesloten - winnaars bekend al bekend gemaaktWEDSTRIJD - Solid4DogsOmdat wij net gestart zijn, wilde wij graag voor jullie een leuke actie opzetten....dus

Lees meer »

Spindel

SPINDELDeze spindel is besteld, zodat wij straks zelf de adapters (riempjes) voor de honden halsbanden kunnen gaan maken.

Lees meer »

Workshop Halsbanden maken

SummeRR Halsbanden & Lijnen, organiseerde op 9 augustus 2020 een Workshop: "Halsbanden maken". Het was een zeer geslaagde, leerzame en vooral gezellige ochtend met de cursisten. Zij gingen naar huis met een mooie zelfgemaakte halsband voor hun hond. Daar kunnen ze trots op zijn!

Lees meer »

Workshop PPM halsband

Wij gaan op 7 juli 2020 een Workshop volgen (PPM halsbanden maken) . Zo kunnen we straks onze assortiment uitbreiden. De basistechnieken, worden aangeleerd, om een touw halsband te maken met PPM touw en Microcord.

Lees meer »