Ons verhaal, Hurmes Dierenthoes Stichting Hurmes Dierenthoes is het thuis voor dieren in nood. Er is zoveel dierenleed in de wereld. Veel dieren worden ingeslapen omdat er geen uitweg meer voor ze is, geen toekomst meer, omdat ze te oud, te duur, gehandicapt of gedragsgestoord zijn.

Het vinden van een baasje is voor deze dieren te lastig of zelfs niet meer mogelijk. Maar denk ook aan vaak oudere dieren die hun hele leven geliefd waren, tot plots hun baasje komt te overlijden. Niemand kan of wil dan voor het geliefde dier zorgen…

Om deze dieren te kunnen helpen is Stichting Hurmes Dierenthoes in 2017 opgericht door Sandra en Patrick met als doel om deze zorgdieren te helpen, te redden, en om ze nog een fijn leven te geven. Zij ontfermen zich met heel hun hart over deze dieren, die anders geen kans meer zouden hebben.

Inmiddels leeft er een grote verscheidenheid aan dieren op de boerderij Hurmes. Omdat de opgenomen dieren vaak al een heel bewogen leven achter de rug hebben, of al zoveel stress, pijn en ongemak hebben gekend, of omdat het de laatste wens van hun baasje was, worden alle dieren niet meer herplaatst.

Alle dieren blijven bij Hurmes Dierenthoes wonen tot hun dood. Om de dieren te kunnen geven wat ze nodig hebben, wordt de hele boerderij door Patrick vakkundig verbouwd waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. Sandra zorgt met een klein zeer betrokken team dierverzorgers voor de vervulling van de dagelijkse wensenlijstjes van de aanwezige zorgdiertjes.

Denk hierbij aan speciale veterinaire diëten, medicatie, schone en veilige rust- en slaapplaatsen, lekkere zachte mandjes, knuffels, borstelbeurten. Met jullie hulp kunnen wij blijven helpen. Helpen jullie ons mee helpen? Stichting Hurmes Dierenthoes is een non profit organisatie.

 

Collarfull Dogs, steunt met het maken van de halsbanden en lijnen Stichting Hurmes Dierenthoes

 

Zij ontvangen geen subsidies. Voor meer informatie over deze stichting check hun website of volg hun op Facebook en Instagram

Alle hulp is welkom
ABN AMRO Bank NL 80 ABNA 0248648144

Stichting Hurmes Dierenthoes heeft de ANBI status