Zonder chemicaliën

Een tekenband met EM keramiek, is 100% natuurlijk en beschermt uw hond tegen teken door de werking van de micro organismen in het EM keramiek. Deze geven een resonantie af, die teken niet goed kunnen verdragen. Deze resonantie heeft ook nog eens een positieve reactie op de hond. Sterker nog, veel mensen zien dat de band een zeer positieve uitwerking heeft op de gemoedstoestand en vacht van de hond.
De kettingen geven geen 100% garantie tegen teken, maar dit is jammer genoeg ook vaak het geval bij vele chemische alternatieven. Em-keramiek is een 100% natuurlijk product. De resultaten kunnen ook verschillen van dier tot dier. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat honden die EM-tekenbanden dragen beduidend minder teken hebben dan honden zonder bescherming

Voor een optimaal resultaat is het ook zeer belangrijk dat de tekenbanden, vooral de kralen, op de juiste manier behandeld worden, lees daarom aandachtig de gebruiksaanwijzing.

EM keramiek kan ook zorgen voor een betere weerstand. Van oorsprong wordt dit EM keramiek gebruikt voor waterzuivering in de natuur, maar tegenwoordig ook binnenshuis. Dan is het niet vreemd dat dit keramiek een gunstige werking heeft op de waterhuishouding van onze honden. Hierdoor kan er een mooie balans ontstaan en kan dit keramiek de hond zelfs meer rust geven.

Deze anti- tekenbanden zien er ook nog eens geweldig uit en zijn daarom een sieraad voor uw hond.

Nog een pluspunt is, dat deze natuurlijke anti-tekenband jaren mee kan.

 • Zeer geschikt voor gevoelige honden.
  100% natuurlijk, zonder bijwerkingen.
  Geen chemische toevoegingen.
  Veilig voor mens en dier.
  100% originele EM keramiek kralen.
  Kan meer rust en balans geven.