Etherische olie (Tekenwerend)

Gepubliceerd op 31 maart 2022 om 07:32

BESTE MENSEN!! - ***NIEUW***
Nu de temperatuur weer omhoog gaat komen die vervelende teekjes weer tevoorschijn. U kunt daarvoor de natuurlijke anti-tekenband bestellen bij mij maar er is ook een product verkrijgbaar die gemaakt is van BIOLOGISCH eterische oliën.

Veel etherische oliën zijn namelijk niet van biologische afkomst, maar deze wel.

TEKENWEREND
Ga je graag wandelen, dan wil je liever geen tekenbeet oplopen. Met deze samengestelde etherische oliën van biologische afkomst blijven teken liever op afstand. Het weert ook andere parasieten af, zoals vlooien want die zijn ook geen liefhebber van deze geuren.

Ook geschikt voor (huis)dieren.
Te gebruiken bij mens, honden, paarden, klein vee, rundvee.

TEKENBEET BEHANDELING
Etherische oliën van biologische afkomst voor de behandeling van tekenbeten, om infectie, roodheid en vooral ook Ziekte van Lyme te voorkomen, en is geschikt voor honden, paarden en mensen. (niet voor katachtigen!)

INSECTENWEREND
Last van muggen, bijen of andere insecten?
Deze samengestelde etherische olië biedt de oplossing om insecten te weren.

U kunt deze pure etherische oliën, naast het verdampen in een diffuser of op een brander, ook mengen met wat water om er een lichaamsspray van te maken. Een paar druppeltjes in uw creme of bodylotion werkt ook goed, of mengen met een draagolie (geschikt voor uw huidtype).

De etherische oliën worden meestal uitwendig gebruikt, mits dit specifiek erbij vermeld staat.

Aromatherapie wordt vaak voor meer doeleinde ingezet, welzijn verhogend, geuren kunnen hierbij onze hersenen beïnvloeden, waarbij sommige kalmerend, stimulerend of insecten / parasieten werend werken.

Aromatherapie kan de gezondheid verbeteren, bepaalde etherische oliën kunnen invloed hebben op onze immuniteit, huid en bloedcirculatie. En bepaalde etherische oliën kunnen zelfs helend werken.

OPMERKINGEN
* Voor de prijzen van de flesjes, stuur mij even een pbtje.
* Eventueel wanneer ik de kralen hondenkettingen/hangers gemaakt heb, kan dit ook worden gebruikt op de lavakraaltjes.

LET OP: U kunt bij mij de bestelling plaatsen via contact er kan pas een bestelling gedaan worden bij een bepaald aantal bestellingen. Men is verbonden aan een orderbedrag er zijn meerdere oliën te verkrijgen, voor meer info neemt u dan contact op.

www.facebook.com/collarfulldogs